Minneverdig dag blir til tradisjon


Fra å ikke ha noen ide å skrive til å ha så mye i toppen at jeg bare klarer ikke få med alt jeg vil ha sagt. Men jeg lovte jo at jeg skulle skrive ferdig saken og motorsykkel gjengen som så gjerne ville hjelpe trengende barn. Jeg kom så langt å fortelle at barna skulle få en minneverdig dag, og Mc gutta skulle benytte alle sine kontakter til å samle sammen så mye midler de klarte for å hjelpe organisasjonen H2H Foundation.

Barna stortrivdes

Da den store dagen endelig var der så ble både de hjelpetrengende barna og barn og familie til motorsykkel gutta samlet på en resort like utenfor byen Pattaya i Thailand.

Barna stortrivdes

På denne resorten så fantes det et stort badebasseng som barna kunne svømme og kose seg i flere timer. De fikk servert mat, godterier, kaker og is – ja kort sagt alt som er virkelig godt for et barn som ikke har alt (det gjelder vel egentlig for de som har alt også). Og selv mens dagen pågikk meldte det seg flere som ville være med å sponse dette arrangementet. Utenfor på parkeringen begynte det å komme ganske mange store og tunge motorsykler. Helt tydelig et populært arrangement som mange ville være med på. Og selvfølgelig i en sammenheng som dette så ville det bli fest når alle barna hadde forlatt stedet. Da skulle det trekkes lotteriet med alle de ulike gevinstene og det vill bli live musikk fra en scene og alt som hører med til en fest av slike dimensjoner. Jeg vet ikke hvor mange mennesker som var innom på dette arrangementet, men det spiller egentlig ingen rolle. For dette var en meget stor suksess, og det kom inn ganske mye penger. Det er jo en sak for arrangøren, men det lille jeg har fått høre av de jeg kjenner så snakker vi om mange ti tusener av den lokale valutaen i Thailand – altså thai baht. Bare en innsamling som ble ledet fra Norge på internett ga rundt 60 000 thai baht eller cirka 15 000 kroner.

Alt til de trengende

Som jeg nevnte tidligere så blir ingenting fratrukket den innsamlede summen annet enn eventuelle konkrete utgifter. Men selv de var minimale, og det ble delt ut porsjoner med penger til den hjelpende organisasjonen i mange måneder etterpå. Og suksessen håper disse gutta å gjenta nå i 2018. Men uten at jeg har direkte kjennskap til årets arrangement, så håper og tror jeg at det blir minst like bra og forhåpentligvis en enda større og bedre dag for barna i år. Og jeg håper at det også blir samlet inn enda mer penger denne gangen. Jeg har allerede gitt en liten slant for å hjelpe til. En liten sum for oss som har «alt her i verden» er en stor sum for de som ikke ha noen ting.

Jeg synes dette er en så utrolig god sak fra disse mc gutta som folk vanligvis ser nedpå og som blir sett på som kriminelle bare på grunn av sin kledsel og sitt utseende. Men her er det bare godhjertethet som vises i hvert fall!