Mareritt halvår


For en siste periode jeg har hatt. Med periode mener jeg de siste fire til seks månedene. Mye sykdom, mye som har skjedd rundt meg og veldig mye av alt sammen med negative fortegn. Ting som har stått helt utenfor min rekkevidde som jeg ikke har kunnet gjøre noe med før det har skjedd er en ting. Men det har også vært ting som har skjedd som jeg kanskje burde ha sett komme og burde ha gjort noe med på et mye tidligere tidspunkt før det ble så ille som det ble.

Fra Oktober i fjor og til nå

Det hele startet i oktober i fjor. Da ble jeg syk og måtte oppsøke lege siden mitt ene øye var totalt gjenklistret og det var verk flere steder rundt øyet. Herpes var fasiten den gang.  Etter dette har jeg også hatt en skikkelig allergi utslag som vi aldri fant årsaken til samt at det andre øyet klistret seg igjen. Alt dette skjedde i løpet av en to måneders periode. Julen og nyttår gikk forså vidt greit selv om noen planer måtte legge på nytt. Så kom januar og da kom en dobbel lungebetennelse snikende! Den medførte sykehus i 10 dager. Når man kom ut derifra og fikk tilbake kreftene da trodde jeg og håpet at nå hadde jeg fått min del for en god stund fremover. Men nei – jeg tror jeg har pådratt meg en bakterie mens jeg lå på sykehuset. Jeg tror den har ligget litt latent og ikke vært så aktiv, men øket i aktivitet etter hvert som den ble mer vant til kroppen min. Det endte i hvert fall med så kraftig angrep hos meg at jeg begynte å slite med smerter etter åpne sår og måtte reise på sykehus igjen! Og her er jeg liggende i sengen på VIP på sykehuset. Bakerier slåss og har utviklet noe sopp greier jeg ikke har fått forklaring på enda. Men jeg har fått intravenøs medisin i over et døgn nå. Håper det begynner å hjelpe snart!

Fra Oktober i fjor og til nå

Det var mye om meg selv, men det har da skjedd flere ting som jeg har vært involvert i eller nært relatert til.En sak jeg tenker på er en av mine engelske kamerater som plutselig gikk bort her sist i januar eller tidlig i februar. Jeg var i hans bryllup i februar i fjor. De giftet seg etter over ti års samvær. Men sin egen ett års bryllupsdag fikk han dessverre ikke oppleve.Så dukket det opp store problemer i en business jeg er involvert i. Det kostet både mye penger i nye investeringer som måtte gjøres, opplæring av nye til å jobbe, samt tap av en del inntekter i den perioden problemene pågikk.Og som om ikke dette var nok så gikk enda en gammel kamerat bort raskt og uventet. Dette var en kamerat fra tidligere online spilling, men vi hadde truffet hverandre ved ganske mange anledninger og blitt ganske så godt kjent selv om vi kom fra hver vår enda av jordkloden.