Fra ingenting til masse positivt


Det å skulle skrive en blogg er jo ens med at man må ha noe å skrive om. Men noen ganger er det tomt i toppen og det er ingenting som man finner som gode ting å snakke om. Kan selvfølgelig bare skrive om dagliglivet rundt meg, men når det også fremstår som veldig kjedelig så er det jammen ikke lett å finne ut hva man skal skrive om. Men så plutselig ramler det ned en ide i hodet og man har nok til å skrive både en og flere artikler som man ønsker. I øyeblikket så er det tomt her oppe i toppen hos meg, men jeg håper jo at det skal komme noe snart her også!

Hmmmm

Har skrevet mye om sykdom på denne siden allerede, så det orker jeg ikke mer av. Har vært innom Thailand også men i øyeblikket er jeg tilbake i Norge for å ta vare på et nært familiemedlem som er sykt.

Men nå kom ideen om hva jeg skal skrive litt om. Folk som hjelper andre som har det mindre godt. Jeg tenker da på folk som gjør en innsats for å samle inn penger og eller saker og ting for å gi til de som ikke har noe. Konkret så tenker jeg både på de store innsamlingene hvor mye av eller i hvert fall en stor del forsvinner i administrative kostnader. Og jeg tenker på de mindre som kjemper hardt for en sak de tror på og har ikke fem øre engang igjen for at de «brenner» for en god sak.

Her er mitt konkrete eksempel med litt kjapp historikk:

Hjelp til de som trenger det mest

Hjelp til de som trenger det mest

Det positive jeg har i tankene denne gangen skjedde tilbake i Thailand for et drøyt år siden. Der nede kjenner jeg en del mennesker som har ganske stor interesse for motorsykkel og de er ganske så ivrige på å kjøre. De er også samlet en del av sine venner i klubb og driver klubb. Jeg skal ikke beskrive mer av hvem og hva og hvor om en motorsykkel klubb, men jeg skal ta frem en MEGET positiv sak flere av guttene i denne gjengen «brenner» for. De har et meget høyt ønske om å hjelpe barnehjemsbarn som er født og oppvokst i slummen i Thailand og har omtrent ingenting her i verden.

Ideen som da kom til verden var å samle mange av motorsykkel entusiastene i Thailand og bruke deres kontakter for å samle inn penger for å hjelpe disse barna. Organisasjonen de valgt er en organisasjon som heter Hand 2 Hand foundation.

Slik gjorde de det

De benyttet sitt kontaktnett og samlet inn både penger og premier. De ville arrangere en dag for barna som barna garantert aldri ville glemme. Og dette gikk over all forventning omtrent fra første dag. Premiene til lotterier strømmet inn, pengegaver og hjelper strømmet på og alt gikk på «skinner»……

Dagen kom og barna ble transportert til en resort i utkanten av byen der de oppholder seg til daglig.

Ohhh må skyve dette over i en neste sak – men jeg er snart tilbake med resten av denne artige og fine fortellingen.